lamps


LOGISK NAVIGATION

En af grundstenene for et godt design, er en logisk navigation. Alle navigationsemner skal være intuitive og logiske at bruge. Signalværdi i form af farvevalg, fontvalg og ikonificering, er nogle af de virkemidler vi bruger til at sikre en høj brugervenlighed.

sofa


Attraktivt layout

Udseendet tæller. Vi designer helstøbt og gennemført, med sans for både overordnet udtryk samt detaljer. Layout og design er dét der betinger, om dine besøgende bliver på din side i mere end de magiske 5 sekunder.

pillows


TÆT SAMARBEJDE MED KUNDEN

For at sikre tilfredshed og tilbagevendende kunder, indgår vi en tæt dialog med dig. Vi vil inddrage dig, idet du ved detaljer om dine besøgende såvel som branchespecifikke ting, som vi ikke kender til. Vi udfører altid et solidt forarbejde, og mange års erfaringer har givet os en solid fundamental viden indenfor forskellige brancher.

FORRETNINGSSTRATEGI OG WEBSTRATEGI

Alle vores designløsninger indbefatter løbende grundig korrespondance med kunden, for at sikre at det endelige design bliver som ønsket.

Vi tilbyder vores ekspertrådgivning undervejs uden ekstra omkostninger.

Det endelige produkt vil blive leveret kodningsvenligt, og I vil modtage den originale PSD-fil så I fremover selv kan ændre i designet.

Med mere end 10 års erfaring i webdesign, tilbyder vi professionelle og innovative designs til både hjemmesider, firmasider, webshops og online visitkort.

Vi ved hvor vigtigt det er med et flot design, der er steamlinet til formålet. Hele sitets omsætningspotentiale og brugervenlighed er afhængigt af et optimalt design. Dette undervurderes ofte, men tænk på designet som en TV-reklame, der kun har få sekunder til at sælge produktet eller virksomheden.

Undersøgelser viser at online besøgende ligeledes højest scanner et website i få sekunder, inden de beslutter sig for at læse/se mere, eller klikke tilbage og finde et alternativ.

Vi har altid skarpe priser på professionelle løsninger. Alle priser er ekskl. moms og er vejledende priseksempler.


Website – online visitkort (inkl. design,  ekskl. kodning): DKK 1.250,-

Website – online visitkort (inkl. design, opkodning samt opsætning): DKK 2.350,-

Website m/ 4 undersider (inkl. design, opkodning og opsætning): DKK 5.500,-


Priserne varierer alt efter den specifikke opgaves omfang. Ring (+45) 61 33 00 53 eller skriv til jakob@jakobdam.dk og få et uforpligtende tilbud.

Få udarbejdet et tilbud

Layout og design er dét der betinger, om dine besøgende bliver på din side i mere end de magiske 5 sekunder.