lamps


FARVEKODER

En god farvesammensætning kan dannes ud fra flere filosofier og teser, men det vigtigste er at have fall-back planlangt, samt fuld farvedokumentation. Her snakker vi bl.a. om pantonefarver samt farveværdier i hhv. RGB, CMYK og LAB.

sofa


MATERIALEVALG

Forskellige materialer opfører sig forskelligt. De har forskellig glans, og forskellige måder at gengive farver og kontraster på. Vi kender til medierne, og kan fortælle dig om deres virkning, så du undgår ubehagelige overraskelser.

pillows


TÆT SAMARBEJDE MED KUNDEN

For at sikre tilfredshed og tilbagevendende kunder, indgår vi en tæt dialog med dig. Vi vil inddrage dig, idet du ved detaljer om dine besøgende såvel som branchespecifikke ting, som vi ikke kender til. Vi udfører altid et solidt forarbejde, og mange års erfaringer har givet os en solid fundamental viden indenfor forskellige brancher.

DESIGNSTRATEGI

Visuel identitet er de grafiske elementer som et firma anvender i den visuelle kommunikation. Det er ord og billeder, som personificerer og synliggør organisationens identitet. Logo, visitkort, brevpapir, emballage, skiltning, website, foldere m.v. er alle dele af organisationens visuelle identitet.

Deep Art Media har stor erfaring i at udarbejde komplette visuelle identiteter – lige fra logo, fonte, farvepaletter og karaktertræk i former, til komplette designmanualer.

Formålet med en designmanual, er at skabe konsistens i typografi, layout og visuelt design igennem alle organisationens kommunikative og reklameorienterede produkter.

Konsistent visuelt design kommunikerer professionalisme og skaber tillid til organisationen og dens produkter. Inkonsekvens i den visuelle identitet sender dårlige signaler, hvor kunderne sammenkæder virksomheden og dens produkter med inkonsistens og lav kvalitet.

Vi har altid skarpe priser på professionelle løsninger. Alle priser er ekskl. moms og er vejledende priseksempler.


Visitkort – for- og bagside: DKK 700,-

Logodesign: DKK 1.800,-

Designpakke (visitkort, logo og brevpapir): DKK 2.200,-

Online bannerpakke (inkl. 4 forskellige størrelser): DKK 1.700,-


Priserne varierer alt efter den specifikke opgaves omfang. Ring (+45) 61 33 00 53 eller skriv til jakob@jakobdam.dk og få et uforpligtende tilbud.

Få udarbejdet et tilbud

Konsistent visuelt design kommunikerer professionalisme og skaber tillid til organisationen og dens produkter.