lamps


DIGITALE ILLUSTRATIONER

Vi tegner digitalt i industriens mest populære formater, hvadenten der vælges bitmap eller vektor. For illustrative formål vægtes forståelse og genkendelse altid højest, samtidigt med at det korrekte stilistiske præg skal overholdes.

sofa


TEKNISKE ILLUSTRATIONER

Tekniske illustrationer udføres til brug i eks. vejledninger og manualer. Derudover tilbydes ikonificering, der både kan fungere i tryksager såvel som til skærmvisning.

pillows


TÆT SAMARBEJDE MED KUNDEN

For at sikre tilfredshed og tilbagevendende kunder, indgår vi en tæt dialog med dig. Vi vil inddrage dig, idet du ved detaljer om dine besøgende såvel som branchespecifikke ting, som vi ikke kender til. Vi udfører altid et solidt forarbejde, og mange års erfaringer har givet os en solid fundamental viden indenfor forskellige brancher.

FORRETNINGSSTRATEGI OG WEBSTRATEGI

Vi lader altid kunden følge med på flere sketchstadier, for at sikre at vi bevæger os i den rigtige retning. Vi kan hurtigt udføre farvetests, og de færdige tegninger leveres altid både i brugbare JPG/PNG formater, samt det originale format med alle lagene intakte.

For vektor (stregtegninger) bruger vi Adobe Illustrator, og originalfilerne er derfor i .AI format.

Til bitmaptegninger bruges Adobe Photoshop og Paint Tool SAI, og de endelige originalfiler er derfor i .PSD format.

Såfremt der ønskes en baggrund til tegningerne, holdes denne altid adskilt fra hovedmotivet, således at baggrunden nemt kan udskiftes senere hen.

Vi har altid skarpe priser på professionelle løsninger. Alle priser er ekskl. moms og er vejledende priseksempler.


1 stk. illustration i monokrom: DKK 1.800,-

1 stk. illustration i farver (celshades): DKK 2.200,-

1 stk. bitmaptegning i farver: DKK 3.000,-


Priserne varierer alt efter den specifikke opgaves omfang. Ring (+45) 61 33 00 53 eller skriv til jakob@jakobdam.dk og få et uforpligtende tilbud.

Få udarbejdet et tilbud

For illustrative formål vægtes forståelse og genkendelse altid højest