lamps


PORTRÆT

Et godt portræt skal vise kompetence og nærvær i øjenhøjde. Det er en del af at skabe en gennemført designprofil. Vores portrætter handler det ikke kun om teknik og opstilling. Det handler også om personlig kontakt, der viser det ønskede aspekt af den portrætterede.

sofa


Produktfotografering

Gode produktfotos sælger bedre, og bidrager til en styrket firmaprofil udaftil. Vi kan levere fotos af produktopstillinger der måler helt op til 1 m3, og vores billeder leveres i ca. 35 MPixels (ubeskåret) for store højkvalitets reproduktioner.

pillows


MODELFOTO

At skyde modelfoto er en væsentligt anden ting end at skyde portræt – både for fotograf og model. Hvor portrættet handler om den der skal portrætteres, så handler modelfotos ofte om et givent budskab og/eller specifikt stiludtryk.

PROFESSIONELLE FOTOS TIL KOMMERCIELT ELLER PERSONLIGT BRUG

Deep Art Media tilbyder med sine næsten 20 års erfaring i fotobranchen, produktfotografering og medarbejderbilleder i højeste kvalitet.

Alle billeder kan desuden leveres fritlagt og/eller med konsistent farvet baggrund (eks. sort, hvid, grå, blå og rød).

Fotosessioner hos jeres firma kan også arrangeres, hvor vi medbringer det professionelle udstyr der er nødvendigt for at skabe topprofessionelle firmabilleder.

Indenfor eventfotografering er I sikret en professionel med redundant udstyr. Dvs. der altid medbringes 3 kameraer og ekstra objektiver, til hvis uheldet er ude. I særlige tilfælde tilbyder vi også at omstøde en “on location” session til studiesession uden merpris; eks. hvis det regner på jeres bryllupsdag.

Vi har altid skarpe priser på professionelle løsninger. Alle priser er ekskl. moms og er vejledende priseksempler.


Produktfotos – 10 stk. (på ren sort eller hvid baggrund): DKK 1.200,-

Produktfotos – 10 stk. (+ FRITLAGT transparent bg.): DKK 1800,-

Firmaportræt – 5 billeder (i studie): DKK 750,-

Firmaportræt – 5 billeder (på lokation): DKK 1.500,-

Bryllup (vielse + session på lokation): DKK 5.500,-

Børne session – 5 billeder (i studie): DKK 800,-


Priserne varierer alt efter den specifikke opgaves omfang. Ring (+45) 61 33 00 53 eller skriv til jakob@jakobdam.dk og få et uforpligtende tilbud.

Få udarbejdet et tilbud

Deep Art Media tilbyder med sine næsten 20 års erfaring i fotobranchen, produktfotografering og medarbejderbilleder i højeste kvalitet.